Photos and recipe via |
I just love guilt free food and I think that this recipe of “Baked Carrot French Fries” are the perfect option and substitute for the typical “French Fries”. So when I came across to this delicious and healthy recipe on “Elena’s Pantry” I just wanted to share it, because they are so easy to make and you don’t need to fry anything....
You need....
6 large carrots
2 tablespoons of olive oil
½ teaspoon sea salt
1. Cut each carrot into 2-inch long sections
2. Cut each section into thin sticks
3. In a large bowl toss carrot sticks with olive oil and salt
4. Spread out carrot sticks on a parchment paper Baking sheet
5. Bake at 425° for 18-22 minutes until carrots are browned
ENJOY!!
________________________________________
Me encanta la comida “libre de culpa” y creo que esta receta de “Zanahorias a la Francesa Horneadas” son la perfecta opción y substituto para las típicas “Papas a la Francesa”. Así que cuando me encontré esta sana y deliciosa receta en “Elena’s Pantry” quise compartirla con ustedes, porque es muy fácil de hacer y no tienes que “freír” nada...
Necesitas....
2 cucharadas de aceite de oliva
½ cucharadita de sal de mar o de grano
1. Corta cada zanahoria en secciones de apróximadamente 5cm de largo
2. Corta cada sección en tiras finas (julianas)
3. En un bowl grande mezcla las zanahoritas con el aceite de oliva y la sal
4. Extiende las zanahorias sobre papel encerado en una charola para hornear
5. Hornea a 220° C (425° F) durante 18- 22 minutos hasta que las zanahorias se doren o tomen un color café
BUEN PROVECHO!!
2 comments:
these are BY far one of my favorite things to make! So addicting!
xoxo
Aarean
p.s. come check out my THEIT camera bag giveaway! I think you'd really like it...its super cute!
Jamas se me hubiera ocurrido hacer esto... que deliciosa idea! Gracias por compartirla querida :)
besos!
Post a Comment